25. maaliskuuta 2013

Väriä elämään

Kahden kiireisen ja rentouttavankin viikon jälkeen maltoin vihdoin kurkata blogi-juttuja, sekä päivittää kuulumisia yleisilmeineen kodista. Uuden työn positiivisissa pyörteissä hujahti kaksi viikkoinen, vaikka aika tuntui lentävän minuutteina. Erilaiseen työmukavuuteen olen saanut tottua, kun nyt pystyn osittain tekemään töitä kotonakin. Työpuhelin ja kalenteri ovat olleet ahkerassa käytössä.

Olohuoneen ovi-vanhus on siellä, missä ennenkin... Ei sängynpäätynä vieläkään. Vapaa-aika on mennyt ystäviä tavatessa, urheilun parissa ja siellä sun täällä. Kotona olen halunnut vaan "olla" eikä sisustaa vimmalla. Kulutusjuhla ei innosta juuri nyt, kun edessä on työmatkaa Ruotsiin jne. Jatkuvien koti-projektien sijaan olen halunnut panostaa rentoutumiseen rakkaiden parissa.


Pyörähdin kuitenkin ystäväni kanssa Ikeassa Mukaan tarttui pikkaisen värejä kotiin, kukkasia ja H&M Home putiikista sain WC-tilaan pienen keväisen värimuutoksen. Ihania pastellivärejä, vaikkakin pinkistä pastellista en ole koskaan pitänyt. Valitsemani, pastellin sininen ja harmaan sävy, sointuvat kivasti yhteen. Myös tavarat ovat saaneet uudelleen sijoittelua. Keittiön kesäinen verho on vielä etsinnässä. Päätin päivittää blogin ulkoasua samalla keväisempään lookkiin. Heti tuli jotenkin pirteämpi yleisilme: eikö?

                Kuvia keväisestä kodistamme! 
Eteisen wanha talonpoikaistuoli


                     Makuuhuoneen uusi pöytälamppu Ikeasta.
                            Samaa sarjaa jalkalampun kanssa


   *** Kauniita ja aurinkoisia kevätpäiviä teille toivottaa,***


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...