20. elokuuta 2013

Chippailua ja arvonta-asiaa

En malttanut olla kokeilematta väriskaaloja ja päätin kokeilla chippailua täällä . Kokeilkaa ihmeesä tekin, se on helppoa ja hauskaa!


Olimme  rakkaan kanssa perinteisellä kahvitteluhetkellä kaupungilla ja matkaan tarttui fuksiaa tyynypäällisten ja kynttilöiden muodossa. Vaikka alkuun kontrasti tuntui räikeälle, niin  totuttuani siihen se olikin aivan ihana! Lopputulos on sulostuttavan fressi. Etenkin näin alku syksyn aikaan, kun mieli kaipaa kesän värejä... Perinteistä kirpparikierrosta unohtomatta,  löytönä tarttui matkaan pieni tuikkulyhty, jolle jäi vain 20cnt. hinnaksi. Se kävi hyvin värikkäiden kynttilöiden kanssa.


Jaan tänne myös erään jälkiruokakahvini ohjeen. Tästä on tullut kestosuosikki arkena ja lisäksi kyseinen juoma palvelee myös juhlahetkinä. Olkaapa hyvät, blogi-ystäväiset! Tämä herkku on saavuttanut suosionsa ainakin täällä ja maistuu ihan kaikenikäisille vauvasta vaariin.

♥♥♥

Taas komeilee meidän "kauniit" tapetit... Ärrpurr*
P.S.  Kotia ja Unelmaa- blogiin on tulossa ARVONTA yksivuotisen rustailun kunniaksi, jossa on herkullisen mahtava palkinto! Arvontaa koskevat tiedot ja ohjeet tulevat myöhemmin. ♥Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...