15. lokakuuta 2013

Keittiön uutta tunnelmaa


Olen todella innoissani keittiön uusista pinnoista. Eritoten keittiön kaapit saavat loistaa tapettien kanssa, eri tavalla kuin ennen. Olen pohtinut aiemmin niiden vaihtoa, mutta eräs asuntovälittäjä tuumasi, ettei näitä maalaisromanttisia  aarre retro-kaappeja kannata missään nimessä hävittää, sillä ne alkavat olla jo hyvin säilyneessä maineessa ja luovat asuntoon ainutlaatuisen piirteen sitä ymmärtävälle; helatkin ovat ulkopuolella, jotka aion maalata mattamustalla spraymaalilla jossain vaiheessa. Välittäjä oli oikeassa, nyt RAKASTAN kaappeja ja niiden vaniljaisen hentoa sävyä, sekä retrohenkisiä yksityiskohtia. Ne sointuvat hyvin yhteen tapetin kanssa.

Yhä enemmän kallistun vanhaan maalaisromanttiseen-retro tyyliin; kaikki liian "nykyaikainen", pliisu, "keinotekoinen halpis", väritön ja persoonaton on menettänyt mielenkiintoni. Jokin minussa kaipaa paljon autenttista särmää, pehmeitä linjoja ja aitoja materiaaleja. Ystäväni totesi kerran sanoen minulle, että se johtuu siitä, että silloin ihminen pyrkii sisäisesti pois keinotekoisesta energiasta ja sydän tietää, mitä se kaipaa ympärilleen. Aitoutta - Hän oli varmaan oikeassa. Haaveilen saavani meidän Annikat pois ja tilalle täysipuisia ja kauniita huonekaluja... Kaikki aikanaan, sanoi seppä. 

Keittiön projekti toki saa luvan jatkua, koska sinne on tarkoitus hankkia takorauta vetimet ja melamiinitasot (sen olohuone-kauhistuksen jälkeen). Arvaatkaa, miten täpinöissäni olen,  kun saan alkaa laittaa kotia joulua varten?! Vähän uumoilen, ehdimmekö siihen mennessä viemään olohuoneen tapetti projektin loppuun. Se on kovassa toiveessa... Lopuksi pieni puheenvuoro valkeista pellavaverhoista, jotka kaivoin rottinkikorin pohjalta. Ostin verhot keväällä, mutta ne jäivät silloin käyttämättä. Ehkä ne odottivat tätä hetkeä, koska sopivat keittiöön niin hyvin. Verhot ovat erittäin laadukasta pellavakagasta ja niiden pienet kirjaillut "nauhat" ovat nätit. 


Mitä pidätte muutoksesta, onko  parempi? :)


Sisustusmaaniset terveiset teille ja mukavaa viikkoa sinne kaikille!


                                                                  ♥ ♥ ♥

4 kommenttia :

 1. Anonyymi10/15/2013

  Voi miks en ole aijemmin löytänyt tätä ihanaa blogia!!! ♥♥♥♥ Tää on todella hieno! Ihania juttuja, suloisia kuvia ja tää keittiö on niin kotoinen, että se imaisee mut mukaan tuonne kuviin. Suloinen puinen kaappi ja kaikki. Kaunista ja herkkää. :) Hienosti osattu yhdistää värit ja huonekalut. Ootko sisustusuunnittelija tai joku vastaava?? ♥♥♥ Rupeenpa seurailemaan innollani! Terveisin, Milla. Miten joku osaa tehdä noin kauniita blogeja oon vähän hyvällä tavalla nyt kade. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, no voi... kiitos, kiva kuulla että olet löytänyt tiesi tänne. ;) Ihan punastuu tässä... :D En ole tätä blogia "mainostanut" tai aiemmin halunnut esille sen enempää, kun se on ollut enemmän sellainen "oma juttu. Pikku hiljaa olen huomannut, että jos sitä lukee jotkut toisetkin, niin siitä tulee hyvää mieli ja saa samalla puhtia uusiin postaus ideoihin jne. Samalla voi jakaa ajatuksia asioista kanssabloggaajien kanssa, se on uusi kiva asia elämässäni. :)

   En ole "ammattilainen" eikä työksi tämä kiinnosta. :D Tervetuloa Milla blogia lueskelemaan. ♥

   Poista
 2. Kauniita yksityiskohtia ja tuo tapetti istuu tuohon oikeen hyvin. Paljon valoisempi yleisilme nyt. Meillä oli aiemmassa asunnossa juuri tuota samaa tapettia keittiössä ja mulla on niin ikävä sitä! olen miettinytkin, että jos sitä saisi laitettua myös tänne nykyiseen asuntoon. Ennen ja jälkeen postauksia on aina kiva seurailla :)

  Mukavaaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jansku! ♥♥ Ihan totta, ennen-jälkeen kuvasta huomasi, miten valoisamman tilantunnun uusi tapetti antaa. :) Olen ihastunut näihin ikihyviksi. :) No ei muuta, kun tuumasta toimeen, jos ruutuja on noin ikävä. :D Äkkiä sen seinille viskaa. ;) Minäkin toivon, että kyseinen malli olisi aina saatavilla mallistosta, on kovin suosittua.

   Mukavaa viikkoa sinnekin! :) ♥

   Poista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...