8. lokakuuta 2013

Onni Puusta

Olen odottanut, että pääsen esittelemään uuden astiakaappini teille. Pohdin aikoinaan avohyllykön hävittämistä ja niin siinä viimein kävi, että löysin hyvin pian OnniPuusta. Kyseinen kalusteyritys teki  minulle haluamani kaapin. Kaapin sain suunnitella ja ideoida itse; mitat, ulkonäkö, yksityiskohdat jne. Kaapista tuli juuri sellainen, kun olin sen kuvitellutkin olevan; sopivasti maalaisromanttinen ja samalla käytännöllinen. Mielessäni haaveilin aiemmin vanhasta kommuutista, mutta kaikki olivat Etelässä ja täällä päin niistä pyydetään hävyttömiä hintoja. Lisättäköön, että yleensä nekin kaapit ovat niin rikki, että toisen mokoman ropposen  saisi laittaa entisöintiin. Loppu silauksena, tilasin parit suloiset posliiniset nuppivetimet Sateenkaaren taa-verkkokaupasta

OnniPuusta sijaitsee Pohjois-Savossa, Leppävirralla. Palvelu on erittäin jouhevaa ja savolaisten tapaan letkeää huulenheiton siivittämänä. Kaappini oli  muutamassa päivässä valmis, vaikka kysyntää huonekaluilla on suuri OnniPuusta-putiikissa. Sain mööbelin kotiin kannettuna mutkattomasti. Yrityksellä ei ole myymälää, ainoastaan verkkokauppa ja oma verstas, jossa huonekalut valmistetaan. Käykää katsomassa, miten upeaa puukäsityötä OnniPuusta taikoo! Mielessäni pyörii jo seuraavat tilaukset tulevaisuudessa... Työt valmistetaan rehellisestä puusta, ei MDF-levyä tai muuta niin sanotusti, keinotekoista materiaalia käyttäen. Huonekalun saa taatusti oman näköiseksi ja maalaisromanttisen sisustuksen ystäville, tämä on huonekalujen paratiisi! Seuraavat postaukset tulevatkin koskemaan puhtaasti elämän saralla tapahtuneita asioita... Syksyisiä terveisiä ja halauksia*. Ja vinkkaan tässä vaiheessa, että luultavasti seuraavassa  sisustusta koskevassa postauksessa, meidän keittiö on saanut uuden ilmeen. 


Oikein mukavaa viikkoa teille!
6 kommenttia :

 1. Kaunis kaappi! Ihan tuohon tehty ;). Olen itsekin asioinut tuolla Sateenkaarentaa -verkkokaupassa ja siellä on kyllä kaikkea ihanaa, kuten nuo nätit vetimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaappi käy tosiaan kokonaisuuteen hyvin; etenkin kun keittiöön on tulossa lisäksi vähän muitakin muuotksia lähiaikoina. Tuolla verkkokaupassa oli tosi kauniita vetimiä, oli valinnanvara vaikeus, mutta päädyin kyseisiin. :))

   Poista
 2. Anonyymi10/09/2013

  OOOOHHH miten kaunis kaappi!!! En malta olla tuijottamatta sitä. Sulla on sitten silmää, kun oot osannut sen kuvitella hyllykön paikalle. Pitääkin suunnitella eteisaulaan kenkähyllykköä! Kiitos tästä postauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, kaappi on kyllä upea. :) Idearikkaita suunnittelu hetkiä! ♥

   Poista
 3. Sinut on haastettu! Kurkkaapa blogiini (pitsiajapiikkilankaa.blogspot.fi) :)

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...