18. lokakuuta 2013

Syksyn hyvästelyä

Kävimme ulkoilemassa mieheni kanssa pari päivää sitten illan ratoksi. Meidän lähellä, aivan kivenheiton päässä on kaupungin perinnetila. Siellä on pienimuotoista toimintaa. Siellä sielu lepää, kun metsää on ympärillä, vaikka sitä on kotioveltakin katsottuna. Konttilassa on oma tunnelmansa vanhassa suuressa maalaistalossa. Teen paikasta paremman postauksen, kunhan joulun aika koettaa lähempänä. Konttila on todella kaunis joulun alla.

Huomasin, miten viileämmäksi ilma muuttuu ja aurinko-kulta lämmittää meitä puoli teholla. On sen merkki, että syksy riisuu loputkin ruskat puista ja on vain hetki, ennen kuin huomaamme ensilumien tulleen ovelle. Piti napata syksyisestä Konttilasta kuvia ja samalla mielessäin hyvästellä tämän syksyn herkkä kauneus. Tällaisia postauksia tykkään välillä kirjoittaa, kuin myös lukea muista ihanista blogeista. Pelkästään sisustamisesta ja tavaroista en osaa kirjoittaa, minä pidän monipuolisuudesta. Tämä on yksi niistä päivistä, kun haluan jakaa mietteitäni teidän kanssa ja se on antoisaa.

Viime syksyni oli toisenlainen, kiireinen ja hektinen kaikkineensa. Kovasti urheilua, seurassa treenien vetämistä jne. Lisäksi tein  epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, jonka jälkeenpäin tajusin olleen itselleni epäsopivaa. Etenkin pitkän yötyö-painotteisen jakson aikana tuntui, että hävitän loputkin aivosoluni ja kuljen kuin muumio tuolla massassa ja tukahdutan itseni töillä...Ja olihan siinä paljon muutakin.  Keho ja mieli ei vaan pysy sellaisessa elämänrytmissä. Nyt koko ajatus sellaisesta tahdista ja tavasta elää saa ahdistumaan ajatuksen tasolla. Nautin suunnattomasti ajattomuudesta ja tulevaisuuteen liittyvät unelmatkin antavat eri vapautta elää enemmän itselleen. Sitä kautta myös tehdä töitä enemmän itseni kautta. Ensin tietysti stressasin taloudellisista muutoksista työelämästä jäätyäni monen yhteisen tekijän summassa, mutta suottapa murehdin. Opin jo viime kesän aikana kaikki tärkeät elämän eväät ja koin hurjia  henkisiä mullistuksia, joten edelleen...Nauttien joka hetkestä, paisteesta, sateesta, ilosta ja stressittömyydestä. - Vapautta! Huomenna lähdemme kaverini kanssa Valon ja Voiman messuille, joita olen odottanut kovasti.


Oletteko mielessänne jo talvessa, vai onko mielennesopukat vielä syksyssä? 


8 kommenttia :

 1. Onnea Dreamer! Voitto napsahti sinulle :)

  Miten ihania, IHANIA kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii... Mikä ihana, ihana yllätys! Kiitos, kiitos tuhannesti Johanna! Viltti menee oikeaan osoitteeseen. ♥♥♥ Antakaamme hyvän kiertää puhtaassa sydämessä. :)

   Poista
  2. Kiitos Dreamer sinulle!
   Tosi ihanaa ja arvaa vaan kuinka paljon piristit minua <3

   Poista
  3. Ajatukseni näemmä kuultiin hyvin kirkkaasti... :D Kyllä oli minullekin "yllätyksenä", mutta totestin, että Kiitos. Sinulle, kaikessa rakkaudessa! ♥ ♥ Nauti viltin alla tulevista, rentouttavista talvi-illoista. :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Mulla mieli on jo keväässä. :) Vaikka joulukin on kyllä tossa välissä ensin ja tykkään joulusta tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mervi, ja kiitos kaunis. ♥ Minäkin nautin suunnattomasti keväästä talvi jakson jälkeen, kun luonto alkaa taas herätä eloon lumen tieltä. :) Joulussa minäkin alan jotenkin olemaan, sillä täällä on satanut reilusti lunta ja tämän syksyn ensimmäinen talvi maisema sai sydämeni heittämään häränpyllyä ilosta. Heti tuli jouluinen mieli. :))

   Poista
  2. P.S. Mun blogissa on sulle haaste. :)

   Poista
  3. Ohoh, no kiitos paljon Mervi! ♥ Minäpä vilkaisen. :))

   Poista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...