12. lokakuuta 2013

Viikonvaihteen pientä pintaremonttia

Tuntuu, että koko loppu viikko meni juostessa, vaikkei mikään kiire pitäisi olla olevinaaan minnekään. Kävin katselemassa tapetteja, kiersin kirpparilla ja AmanadaB:ssä. Shoppailu on monen lempi puuhaa, mutta minua se henkilökohtaisesti osaa välillä rasittaa. Olen kai vähän erakko, kun en viihdy kauaa edes ihmisten vilinässä. Tapetteja oli kyllin kivoja useitakin eri vaihtoehtoja, mutta päädyin  malliin: Herra Nonwoweniin 1739. Mielestäni tämä tapetti sopii täydellisesti keittiötiloihin, koska tapetti on jämäkkää  ja kestää hyvin kostealla pyyhkimistä.  Pienen mökin oleskelutiloihin tämä malli olisi oivallinen, koska kestää hyvin kosteutta.  Samalla tein viimein ratkaisun olohuoneen tapettimallin kohdalla, siitä siis lähempänä H-hetkeä. 


Reilu 1,5 rullaa meni meidän keittiön kokoiseen pinta-alaan, kyseiset Nonwowen-mallit ovat joskus riittävyydeltään melko niukat eli tapettia saa varata varmuudeksi, etteivät lopu kesken rempan. Ja tässä vaiheessa tuli todettua yksi olennainen asia: Panostakaa hyvään mattoveitseen! Meidän onneton mattoveitsi tapasi enimmäkseen repiä tapettia, kuin leikata sitä eikä terien vaihto auttanut. En ottanut kiinan ihmeen kanssa enää toista revanssia, vaan päätin suosiolla leikata ylimääräiset palat laadukkaalla Jahti-eräpuukolla, jonka olin aikoinaan saanut appiukolta lahjaksi... Pieni eräpuukko oli tähän täydellinen työkalu. Tuli siistit reunat eikä verenpaine noussut jännityksestä, heh heh. Remppaamisen päälle oli kiva vaan lekotella ja syödä hyvin. 


Meillä on mieheni kanssa tullut sanomattomaksi säännöksi panostaa viikonloppuisin ruoanlaittoon, joten useimmiten poikkeuksetta aina, evästykset ovat turhankin hyviä.... Meistä on niin mukavaa käydä yhdessä kaupungilla kiertelemässä; samalla kahvitellaan, nautitaan toistemme seurasta tai katsellaan torin vilinää ja funtsitaan viikonlopun ruokalistaa. Tänään teimme rapeaa ankkaa uunissa (ankka oli  paistamista vaille valmis) kasviksilla ja lisukkeeksi laitoin meille kiinankaali-chili valkosipuli nuudeliwokkia. Jälkkäriksi halusimme koemaistaa Lidliin tullutta fondue-juustoa paahtiksen kanssa. Se oli niin tuhtia  ja suolaista tavaraa! Lopputuloksena, köllötimme ähkyn hieverissä leffaa katsellen. Kinuskileivoksetkin jäivät suosiolla huomiseksi. Noh, taas kuvia tämän jorinan sijaan. Köökistä tulee myöhemmin parempi postaus. Heippa!
Arvonta on päättynyt ja kaksi onnekasta voittajaa julkaistaan blogin fb-sivulla tulevan viikon alussa. Nauttikaa viikonlopustanne! ♥Mainitsemani istuintyyny on löytynyt ja kaunis virkattu pitsiliina oli kirpparilta poimittu. Tuoreet tapetit  seinällä - kuivumassa...
Yksi lempi tuoksukynttilöistäni: Bolsiusksen Aromatic, Magnolia 


Pöllö-tuikkulyhty sopii myös joulun väreihin 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...