19. marraskuuta 2013

Myräkkää ja rauhaa

Täällä on ollut kovia tuulimyräköitä lauantain ja sunnuntain välisen yön jälkeen. Keli on muuttunut hyiseksi kovan tuulen takia. Palttoota saa ruveta pukemaan päällensä, että tarkenee. Viikonloppu vei selvästi energoita. Sunnuntai meni pitkälti ketarat ojossa leffailun parissa, kun viikonloppu vieras-ystäväiset olivat lähteneet takaisin kotirintamalleen.  Synttärijuhlat olivat aivan ihanat; hyvää ruokaa, mahtavaa seuraa, tanssimista... Ja koska tulee käytyä yöelämässä niin harvoin, huomaan miten kova melutaso ja väenpaljous syö omia energioita tyhjiin. Jaksan valvoa hyvin myöhään väsymättä seuraavana päivänä, mutta eri juttu, jos lähteekin karkeloimaan yöhön. Huhheijaa! Pikku hiljaa on koti palautunut omaan arkeensa ja rauhaansa. Pientä muutosta olen tehnyt sijoittelemalla tavaroita eri paikkoihin tai eri tavalla antamaan vaihtelua. Jolua kohti mennään ja myös makuuhuoneeseen halusin ripauksen talvisempia sävyjä, joten vaihdoin harmaan verhon mintunvihreän tilalle. Huoneeseen tuli heti erilainen tunnelma, pelkkä verho teki hyvän säväyksen kokonaisuuteen. Rakastan makkarin harmoniaa, se on niin rauhallinen ja seesteinen tila. Ei liian paljon kaikkea ylimääräistä tavaraa. Vielä en ole alkanut joulukoristeita kaivella kaapeista, joulu tuunaus saa vielä odottaa omaa hetkeään. Palataan jouluisempiin tunnelmiin myöhemmin! ♥4 kommenttia :

 1. Kaunis makkari! Ihana lattiapeili. :) En oo kans vielä joulua alkanut sisustaan, tarttis silittää joulutekstiilit enkä oo toimentunut... Nooh, ehtiihän nuo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! :)) ♥ Kohtahan sitä ollaan jo joulukuussa, niin olen antanut itselleni virallisesti luvan alkaa katsella joulu juttuja esille. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Täällä Oulunseudullakin oli viikonloppuna kova myrky, meiltä rikkoi pihakeinun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! :) Tuli seurattua myräkkä-uutisia... Onneksi teillä ei tullut muita ikäviä vahinkoja.♥

   Poista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...