29. marraskuuta 2013

Ruukkulintujen bongausta

Tämä orastava pieni pirulainen on vaivannut jo 1,5 viikon ajan. Kolea tuuli tartutti minuun pienen nuhailun, jonka seurauksena tässä nyt ollaan edelleen tukossa. Älkää sanoko niitä klassisia kliseitä; sitä se ikä teettää...Taisin tulla jälkijunassa kolmenkympin kriisiin?  Sain itseni jo hyvään nousuun flunssan suhteen, mutta sitten puolikuntoisena menin hyppelemään lumeen saunasta enkä ajatellut asiaa sen enempää. Tyhmästä päästä sai kärsiä koko ruumis nyt kirjaimellisesti!

 Pikku lintusia on ollut ihanaa seurailla ikkunasta aamuisin. Olen tehnyt muutamia ruukkuja tilaukseen. Kokeilin tehdä raakavedoksen jouluaiheisesta ruukusta itselleni. Takapihan lintuväki oli inspiraation lähteenä ja ruukusta tuli oikein kiva. Vielä saapi tovin odottaa jouluisia tunnelmia kotiin, vaikka olenkin pientä tuunausta aloitellut...

Lauantaina lähdemme ystäväni kanssa Jyväskylän Joulumarkkinoille. Tarkoitus ei ollut sinne lähteä alunperin, mutta monen mutkan ja "sattuman" kautta tiemme johtaa kohti Jouluisia murkkinoita.Tarkoitus on hankkia  vähän hoitokiviä. Taistelusuunnitelma köhää vastaan on aloitettu suolahoidolla saunassa, tyrnimarja-vuohenmaito inkiväärismoothiella, mustaherukkamehulla, hunajalla, valkosipulilla ja SUKLAALLA. Mikä ei kuulunut joukkoon?



Ja teille, ihanaa viikonloppua ja kauniita pakkaspäiviä!















Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...