8. marraskuuta 2013

Talvihenkistä tunnelmaaHeippa taas!


Täällä on vietetty rauhallisia päiviä kotosalla ja ystävien seurassa, koska ulkoilu kelit eivät ole suosineet joka päivä. Toivottavasti viikonloppuna pääsisi happihyppelylle ja samalla antiikkikirppiksille katselemaan tänne kuva-ja juttu matskua.  Olen aikaisemmin hehkuttanut tykkääväni kaikesta luonnonmateriaalista myös sisustamisessa. Keräsimme anopin kanssa viime viikonloppuna sumuisena sunnuntaiaamuna naavoja, jäkälää ja sammalta talteen. Sammaleet jäivät kuivumaan ison puu-uunin alle ja naavat toin kotiin kuivattavaksi. Mallailin niitä kokeilun vuoksi. Minusta ne tuovat jotakin ihanan eloisaa kokonaisuutta. Kiva, ettei kaikki ole pelkkää tekomateriaa. 

Tarkoituksena on lähteä pienelle askartelu-ostosreissulle viimeistään joulukuun alussa ja laittaa kauniita joulukukkia sammaleineen, kynttilöineen esille. Tällainen kokeilu tällä kertaa. Myös ihka ensimmäinen joulukoriste on päässyt näyttäytymään keittiön astiakaapin ovinupissa. Minusta se rikkoo kivasti hentoja sävyjä ja tuo jouluista tunnelmaa!


Joko olette katselleet joulukoristeita tai ideoita kotiinne?¨


8 kommenttia :

 1. Olen laittanut muutamia joulupalloja kynttilöiden kanssa asetelmaksi.Käyvät kyllä mielestäni ihan muutenkin näin talviaikaan, kun ovat väriltään valkoisia, hopeisia ja mustia. Mutta kauniilta näyttää myös asetelmat, joissa käpyjä, ja sammalta. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Joulupallot ovat ihania ja sinänsä ajattomia pitkin talvea, että itsekin tykkään pitää niitä esillä. Nyt on selkeästi jonkinlainen luonnonmateriaali kaipuu, toivottavasti joulupallot sopivat yhteen käpyjen sun muiden kanssa. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita asetelmia <3 Luonnonmateriaalit ovat ilmaisia ja niitä kauneimpia.

  Ja kiitos vielä kerran sinulle - olen tosi onnellinen ja tiedätkö... olen niin vilukissa, että mieskin tuumasi, että tulipa kerrankin oikeaan osoitteeseen tuollainen lämmike.
  ♥ AINOSOFIA

  VastaaPoista
 4. Upeat asetelmat! ♥

  VastaaPoista
 5. Mahtava juttu, Ainosofia! Minä pääsen viltin hakuun huomenissa! Kävin äsken kurkkaamassa blogiasi ja olit kirjoittanut siinä todella kauniisti, kiitos sinulle. Olet taatusti sen lämmön ansainnut ja toivottavasti se lämmittää sinua pitkään talvisin. Kiitos! ♥ ♥ ♥

  Kiitos. Mervi! :) ♥

  VastaaPoista
 6. Ainosofian sivuilta tänne löysin ja lukijaksesi kirjauduin...:)

  VastaaPoista
 7. Kiva, että löysit tänne. Tervetuloa blogin pariin! ♥♥♥

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...