27. tammikuuta 2014

Värikästä maanantaipäivää

Viikonloppu hurahti Atma Kriya Yoga kurssilla. Eilen tuli väsy intensiivisestä keskittymisen määrästä ja harjoituksista. Aika näyttää, tulevatko harjoitukset olemaan osaa arkea, vai jatkanko ns.omilla jutuillani. Kurssi oli kuitenkin mukava kokemus. Avoimin mielin eteenpäin! Aurinko on piiloutunut pilvien taakse ja sää on lauhtunut täällä päin. Mieli alkaa olla jo keväässä, vaikka keskitalvi hellii kauneudellaan. Aurinkoiset talvikelit ovat herättäneet suurta iloa ja energiaa. Lumen peittämä kuusmetsä sädehtii kimaltaen auringossa niin upeasti, että kauneus saa sydämen pakahtumaan välillä. Mieli pysyy virkeänä ja iloisena luonnossa samoillen.


Kerroin, miten aloin kaivata värikkyyttä kotiimme. Hätäiseen värien puutostilaan kipaisin hakemassa Ikeasta värejä elämään. Nyt alkaa vasta hoksata, kuinka kätevästi sinne pääsee. Väri projekti on vielä kesken, mutta kummasti nykyiset värit tuovat sitä jotain. Tulevana viikonloppuna lähdemmekin maalle rentoutumaan ja tutustuttamaan Lucaa vähemmän karvaisiin ja enemmän karvaisiin asukkeihin. Luca on sulostuttanut meitä ja osoittautunut ihanaksi turrikaksi, vaikka työsarkaa meillä riittää joissain asioissa tulevaisuudessa. Eilen puhuimme, kuinka varoittamatta ja yhtäkkiä Luca tuli elämäämme. Kaikkina näinä vuosina totesin koiran hankkimisen haaveeni olevan ikuista haaveilua, koska toisella puoliskolla on astma. Hiljaa mielessäni olen ranskiksesta haaveillut toista vuotta ja muun muassa perehtynyt rodun ominaisuuksiin lukemalla laajalti patonkimaalaisista ihanuuksista. Jokunen kesä sitten näin ranskiksen pennun ja sen jälkeen haaveeni kasvoi potenssiin sata.

Luca on tuonut meille suuresti iloa ja rakkautta, uutta tuulahdusta elämään; vaikka koira tietää myös aina vastuuta eikä se ole lelu. Pidän sitä suorastaan ihmeenä, ettei mies oireile koirasta juuri ollenkaan. Hän sanoikin, että omalla ajattelulla voi vaikuttaa ajan myötä kaikkeen. Hän uskoo vilpittömästi, että tässä koira-asiassa ajatus on saanut voimaa. En tiedä, mutta mieheni jaksaa aina yllättää minua positiivisuudellaan tässä koira asiassakin.  Ajatelkaa, että kaikki on mahdollista, eikä mikään ole esteenä unelmille.


Mukavaa ja aurinkoista viikkoa teille!
Nauttikaa auringosta ja voikaa hyvin.6 kommenttia :

 1. Kauniita nuo värikkäät väripilkut...:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/28/2014

  Kivat värit ja suloinen koira :)

  VastaaPoista
 3. Tuo viimeinen kuva! Tulee mieleen se Kuningatar Victorian kolmannessa persoonassa itsestään puhuminen: "Me emme ole huvittuneita" :D

  Tuo oranssi on aivan ihana! Todella piristävä ja mehukas väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaha! Mainio, juuri näin. :)) Kiitos Johanna. ♥

   Poista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...