16. helmikuuta 2014

Haasteita teille, rakkaat blogien kirjoittajat


Sain todella kivan haasteen, jonka ajattelin laittaa eteenpäin!  Haasteen lähetti harakanunelmia-blogin kirjoittaja, ystäväni. Kiitos, kiitos, kiitos!


Valitsin seuraavat  neljä  blogia haasteeseen. Pahoittelen, etten noudattanut ohjetta täysin sanatarakasti.
http://jovelassa.blogspot.fi/ Jovelan Johannan blogiin tutustuin viime vuoden puolella vahingossa ja jäin koukkuun. Blogin sisältö on kivasti toteutettu ja mukaansa tempaiseva kirjoitusasu ei jätä koskaaan kyydistä. Blogin teema ilahduttaa kerta toisensa jälkeen. Ja kuvat tietysti: upeita. :)


http://millislittlehome.blogspot.fi/ Kaunis blogi, kauniilla kuvilla ja kivoilla jutuilla. Selkeä ulkoasu ja ytimekkäät postaukset ovat selkeitä sekä helppolukuisia. Uudempi tuttavuus itselleni tämä ihana, pirtsakka blogi, jossa vierailee perheen sulostuttava tassuttelija. :)


http://marieelisabethsrum.blogspot.fi/ Tätä blogia luin viime talvena uppoutuen sisällön sinfoniaan. Olin "hukkua" herkkään ja koskettavaan tapaan luoda sanoja paperille. Tuntui, että luen kaunista romaania; herkän kaunista tekstiä, jossa on ainaista lohtua, aitoutta ja rakkutta kylliksi. :)


http://vanhankerrostalonasukkeja.blogspot.fi/ Stella Vaniljan blogi on värikäs ja positiivisella energialla varustettu iltojen ilo lukuhetkiin. Ihania kuvia ja värejä! Blogi ilostuttaa ja piristää päivää kivoilla postauksillaan. :)


4 kommenttia :

 1. Kaunis kiitos tästä haasteesta ♡

  Mukavaa alkanutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä ja riemukasta viikkoa! (:

   Poista
 2. Lämmin kiitos tästä haasteesta ja kauniista sanoista :)
  Ihanaa maanantaita!

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...