14. helmikuuta 2014

Valkoisen sydämen tarina

Heippa! Vallan mainiota ystävänpäivää teille, rakkaat blogin viralliset ja epäviralliset kurkkailijat! ♥


Ystävänpäiviä tulee ja menee, mutta hyvät ystävät pysyvät junassa mukana, eikö vaan? Viime viikonloppuinen Helsingin reissu oli sikäli ajattelemisen arvoinen, koska näimme erään pitkäaikaisen kaverini kanssa ja keskustelimme meidän välisestä ystävyydestä. Olemme tunteneet tovin, yli 10 vuotta. Vaikka näemme nykyisin harvoin, niin aina olemme kuin vanhat kaverukset; jatkaen siitä, mihin jäimme... Maailmaa tuli parannettua pitkän kaavan mukaan ja reissu oli vallan mainio muutenkin. 


Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimmat asiat päällä maan. Vaikka olen yksikseni viihtyvää sorttia enkä avaa sydäntäni tai halua näyttää itseäni ns.muille, olen alkanut varsin tuntuvasti arvostamaan hyviä ystäviä vuosien varrella. Elämä on opettanut, ketkä ne hyvät ja oikeat ystävät sitten ovatkaan. Se on ollut itselleni tärkeä ja hieno oppi. En voi kylliksi kiittää ystäviäni siitä, että he ovat elämässäni. Toivottavasti osaan olla hyvä ystävä myös. Yksi ihminen elämässäni on kuitenkin kaikista parhain ystäväni ja se on tietysti aina se oma rakastettunsa vailla vertaa. Olen saanut myös yhden uuden ihanaisen ystävän, Luca-koiruuden. 


Haluan kertoa lyhyehkön tarinan keraamisesta sydämestä, joka vilahtaa myös kuvissa. Moni tavara on vaihtanut kotia ja päätynyt lopullisesti romukoppaan. Tämä pieni, keraaminen sydän on kulkenut mukanani kohta 11 vuotta. Ostin sen Tiimarista. Olen kuin olenkin pakannut sen aina matkaani, vaikka olen tehnyt muuttoa elämässäni useampaan kertaan. Keraaminen sydän seuraa aina mukana. Aloin ajatella tänään sen merkitystä itselleni. Se on vain valkoinen sydän, mutta minulle se merkitsee paljon enemmän, kuin pelkkänä esineenä. Se on opettanut minulle itse asiassa itsestäni paljon. Sydän symboloi täysin minua, kuin omaa sydäntäni. Valkoisessa sydämessä on pieni särö, koska pudotin sen joskus ja pelkäsin, että se menisi rikki. Vaikka se on ontto sisältä, se säilyi kuin ihmeen kaupalla ehjänä kovan lattian osumasta. Tämä sydän on saanut särön, mutta se ei mennyt rikki. Se on kuin minäkin. Olen altistanut sydämeni suurille suruille ja murheille joskus... Minunkin sydämeni on saanut säröjä, muttei ole koskaan hajonnut palasiksi. Se on ehjä sekä kaunis sisältä ja sen sisällä sykkii suuri rakkauden voima, jota ei nujerra mikään. Toivon, että valkoinen sydän olisi jatkossakin yhtä vahva, eikä menisi koskaan rikki elämän opeissa. P.S. Ystävänpäivään kuuluu tietysti herkkusuille kaikkea ihanaa... Hain meille mansikkaleivoksia jälkiruoaksi. :)


8 kommenttia :

 1. Anonyymi2/14/2014

  Anonyymi kurkistelija oon kun ei ole tunnuksia, mut kaunis kirjoitus sinulta taas. Herkkiä viisauden sanoja dreamer! Hyvää ystävän päivää. :D Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Tuija! Valoisaa ja iloista ystävänpäivää sinulle! :)

   Poista
 2. Ihana tarina! Hyvää ystävänpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! :) Ihanaa ystävänpäivää sinne! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, todella ihanaa ystävänpäivää sinullekin! :)) ♥

   Poista
 4. Anonyymi2/14/2014

  ihania kuvia ja kiva tarina! :) Hyvää yv.päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: Kiitos ja hyvää ystävänpäivää! ♥

   Poista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...