5. maaliskuuta 2014

Tarttuvia hetkiä ja pieniä tuunailuja

Blogin päivittäminen on jäänyt viime tinkaan. Joskus tulee inspiraatiota postata tiheämmin ja joskus kirjoittelu jää muhimaan vain ajatuksen asteelle. Kaikenmoisia huoliakin on tarttunut matkaan... kunpa se elämä olisikin tasaista, vaan ei aina ole. Viikonloppuna sattui ulosajo, mutta meille ei käynyt kuinkaan. Auto meni suorinta tietä romukoppaan, mutta oli suuri helpotus ettei sattunut mitään, eikä ulkopuolisia ollut kyydissä. Pieni pelko  jäi kytemään ja tällä hetkellä toisten kyydissä oleminen sekä ajaminen tuottaa jännitysmomenttia kerrakseen.

Mutta nyt niihin ILOISIIN UUTISIIN, josta maltoin vinkata viime kerralla. Sain työpaikan! Minulle tuli viime viikolla puhelinsoitto ja minua pyydettiin haastatteluun ammatti-ja aikuisopistolle. Jännitin haastattelussa valtavasti. Kotona ajattelin, että onpa harmi, kun olin niin poissaoleva mielestäni ja turhan jännittynyt. Mielessäni pyöri vain mieheni leikkaus. Olin melko varma, etten tulisi valituksi muiden hyvien joukosta. Yritän ajatella aina, että ihminen saa olla hyvä omasta mielestään tervejärkisesti, eikä ainiaan nöyristellä tai väheksyä itseään. Lupasin itselleni, että petraan tässä; itsensä arvostamista sydämen pohjasta. Uuden työn lomassa itsevarmuutta tarvitaan, koska vastuualuetta riittää. Tämä työ-prokkis kävi niin nopeasti, etten ehtinyt kissaa sanoa. Hiljentyessäni kotona, katseeni kiinnittyi koristekiveen, jossa lukee "tartu hetkeen". Se oli puhutteleva ja yhdistin sen myös työasioihin. Nimenomaisesti; tarttuen hetkeen. Ja se hetki on erittäin loistava! Miehen operaatio sujui hyvin ja toipilas on päässyt jo kotiin. Elämä hymyilee nyt moninkertaisesti. 


Sitten ihaniin sisustus juttuihin. Makuuhuoneen pikku muutos taittui hetken mielijohteesta. Kun olen teillekin hehkuttanut minun värien kaipuuta, niin olen tässä sitä toteutellut vähitellen.. En paljasta vielä aivan kaikkea pientä kivaa. Tällä kertaa vilkaisu makuuhuoneeseen, jonne keksin laittaa soman raitamaton Ikeasta ja vaihdoin verhon antamaan selvää kontrastia. Mitäs pidätte? Eteiseen naputtelin puisen naulakon, kun koiran vermeitä ei saanut järkevästi minnekään. Onko teillä hiihtoloma suunnitelmia vai tykkäättekö olla kotosalla? 


       ♥ Tartu Omaan Hetkeesi ja nauti siitä!  ♥


4 kommenttia :

 1. Oi kauheeta, onneks sulle ei käynyt kolarissa kuinkaan. ♥ Onnea työpaikan johdosta!! :) Kivoja muutoksia oot tehnyt, mulle ei oo vielä iskenyt värien kaipuu. Talviloma on vielä edessä, odotan sitä kuin kuuta nousevaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! :) Oli enkeleitä matkassa ihan selvästi jälkeenpäin asiaa ajateltuna. :D Kiitos paljon onnitteluista. Ihanaa, pääset sitten lomailun makuun ja kenties löydät ihania juttuja kotiin alkavan kevään kunniaksi. ♥ Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Tuo makkarin tapetti on niin UPEA!
  Tuo verho sopii jotenkin äärettömän hyvin kokonaisuuteen.
  Kaunista, niin kaunista :)

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...