28. huhtikuuta 2015

Melkein sata rikki - Uusin Sisustus postaus 1/2

Ihanaista kevättä TEILLE, ihanat blogin lukijat. Blogin facebook- sivulla on käynyt vilinää... Nimittäin, kohta sata tykkäystä on tullut täyteen! Käykää tykkäämässä. Sen kunniaksi haluan muistaa teitä ja päivitellä kuulumisia niin kuvin, kuin sanoin. 


Ensiksi, suuri kiitos kuuluu blogin tykkääjille, olette usein mielessäni vaikken tänne ahkerasti bloggaa. Keväseen kuuluu opiskelukuviota, harrastuksia ja tulevaisuuden suunnitelmia sekä kesän odottelua tietenkin... Niistä suunnitelmista kerron seuraavassa osiossa; aiheenmukaisin kuvin. Lämmintä on odotettu vesi kielellä, mutta takatalven hyiset kelit ovat siivittäneet haaveita kesälämmöstä kaukaisuuteen. Jänskäilen vapun ennusteita ja sillä aikaa nautiskelen niistä aurinkoisista päivistä, joita suodaan. Paraikaa flunssailulle pyhitetyt päivät ovat olleet tylsiä, mutta kevään flunssaa on liikkeellä..


Alla on siis räpsyjä aiemmin poistetusta - nyt parannetusta postauksesta. Osa kodistani esittäytyy keväisellä kuosilla; annetaan kesän vielä hetken odottaa... Kuten näkyy, ylimalkainen maalaisromanttinen ei enää innosta (lukuun ottamatta pikku eteisen nurkkausta). Mieltä ja silmää hivelee suhteellisen minimalistinen ja tilaa antava vaikutelma, siksi pitäydyin vaaleissa sävyissä pintojen kohdalla. Tumma koboltinsininen kävi aikoinaan mielessä kohdeseinään, mutta sitten muutkin pinnat olisi pitänyt sovittaa; tilan yhteneväisyyttä ajatellen se olisi näyttänyt sekameteli sopalle. Tekstiileillä ja muilla elementeillä on nyt turvallista tuoda väriä. Ison tilan sävynä on Tikkurilan Merino eli hempeää sävyä antavaa, mutta paneelit ovat täysin valkoisia. Tiedossa onkin monta kivaa postausta myöhemmin. :)


P.s. Rakastan tätä kompaktia, mutta itseni näköistä kotiani ^^


5 kommenttia :

 1. Anonyymi4/28/2015

  Ihana ja lämmin henkinen koti!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihana sohva. Onko nahkaa ja mistä hommattu, jos saa udella?

  VastaaPoista
 3. Kiitos. :) Ja Piitu; sohva on Belluksen nahkadivaani, Maskusta.

  VastaaPoista
 4. En ihmettele, että rakastat! On niin kaunista!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/29/2015

  Aivan ihana! Hieno vaalea sohva! - Anniina-

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...