3. toukokuuta 2015

Sisustuspostaus 2/2 - Mindful yourself and relax

Vappu tuli ja meni - Täällä lumimyrskyn ja takatalven siivittämänä, mutta perinteisesti simat ja munkit on tuhottu ja sokerikrapulaa podettu! Yksi syy tämän blogin hiljaiselolle on ollut se, että elämässä on tapahtunut toisaalla yhtä ja toista. Oikeastaan pari viimeistä vuotta ovat olleet "melkoisia" sanan lievässä merkityksessä. Sosiaalisen vouhottamisen sijaan olen kaivannut paljon omaa tilaa ja luonut elämänpolulle jotakin sellaista alkua, joka tuntuu oikealta. Ajatusten, haaveiden ja rohkaisujen simenestä alkaa itää pienenpieni verso... ,kunhan muistaa olla nöyrä ja kiitollinen. 

Nykyisten yhteisöpedagogi opintojeni lisäksi aloitan tulevalla viikolla
8 kuukautta kestävän Mindfulness ohjaajakoulutuksen. Jännittää aivan vietävästi!  Järjestely tulee vaatimaan pientä mukavuusalueen ulkopuolella puurtamista hetken kahden päällekkäisen opinahjon kanssa, mutta elämä ei ole koskaan riskitöntä. Pikku hiljaa alan uskoa kaikkien kokemusten siivittämänä, että itse voi vaikuttaa siihen, minkälaisen elämän itselle rakentaa ja mitä "kerää ympärilleen ajatuksillaan"
 - En vielä tiedä, mitä kaikki tämä tuo tullessaan! Tietenkin hartain toiveeni olisi työskennellä näiden rakkaiden arvojen parissa vielä tulevassa. Jos jotakuta kiinnostaa enemmän, niin aihekohtainen blogi ja fb-sivusto löytyvät linkkien takaa (saa toki käydä tykkäämässäkin). :)

Haaveilin ennen nykyisen kotini löytämistä, minkälaisessa kodissa haluaisin asua. Piirsin mieleeni usein haavekarttaa: valkeat puupanelit osittain, ylimääräinen "jooga/meditaatiohuone", sauna, sijainti luonnon äärellä, rauhallisuutta, ei kerrostaloa... Kiitos. Ja miten hassulta tämä nyt tuntuu, kun kaikki tällaiset elementit löytyvät. Vastineeksi minunkin täytyy jotain tehdä, itseni ja muiden hyväksi. Ja tässä sitä ollaan. Mutta, kuvien pariin ja vuorossa höyhensaarten loossi sekä se iki-ihnana "oma tila-huone", jonka tarkoituksena on toimia myös ehkä tulevassa yksilöohjausten vastaanottopisteenä ja tilaan mahtuvat satunnaiset yövieraatkin. 

Aurinkoisia päiviä teille ja hetkessä elämisen oivalluksia! 
2 kommenttia :

 1. Aivan supersuloiselle näyttää!
  Rentoa sunnuntai-iltaa sulle ♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/05/2015

  Upeita juttuja sulla, valoisa Dreamer.
  Jaksamista opintielle. <3

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...