6. heinäkuuta 2015

Blogin kesäkuulumiset ja kiitos lukijoille

Heippa hei! Huomasin, että blogi on saavuttanut sata fb-tykkäystä ja tämän johdosta oli ns.hyvä syy kirjoittaa. Oikeastaan sisustusrintamalla ei ole kovin suuria muutoksia tapahtunut viime "näkemän". Piha vihertää, kukat tuovat iloa ja väriä ja linnut visertävät. On ihanaa taittaa iltaisin koiran kanssa kävelylenkkiä ihaillen viljapellon upeaa ilta-aurinko maisemaa. Työtilat ovat saaneet pienen pientä tuunausta, lähinnä vain parilla tavaran siirtämisellä löytäessäni itämaista vivahdetta omaavan kynttilälautasen Iloisesta Viivistä. Kesän viettoon on mahtunut niin ei minkään tekemisen hetkiä kuin töistä; "omista" ja osittain uuteen tulevaan päätyöhöni tutustustumisesta.

En olisi uskonut,  mitä tällainen toisi mukanaan, mutta haaveita täytyy uskaltaa toteuttaa ja katsoa, mitä tulee. Aloittelen samalla myös uudessa työssäni ja se inspiroi valtavasti uuden sekä mielenkiintoisen merkeissä. Ensi kesäksi olen saanut kunnian ehkä päästä luennoimaan ja tekemään workshoppia isoon tapahtumaan ja pilottisopimuksen erään paikallisen terveydenhuollon tahon kanssa; eli syksy ja tuleva talvi ovat vähintäänkin odottamisen arvoisia kaikkineensa. Tällainen kiinnostus minua kohtaan on herättänyt valtavasti kiitollisuutta ja kasvattanut nöyryyttä. Ja vaikka haaveilen jopa kirjan tekemisestä, niin pysyn visusti maan pinnalla kaikissa pienimmissäkin asioissa.

On hienoa olla vapaa ja toteuttaa, vaikka kaikki tässä ajassa tapahtunut henkinen sekä konkreettinen muutos pistää välillä sydämen tekemään häränpyllyä niin silkasta innosta, jännityksestä, vastuun pelkäämisestä, kuin omien rajojen sekä rohkeuden etsimisestäkin... Elämänmakuisia hetkiä ja tunteita pelissä. En ole teitäkään unohtanut, mutten halua postailla tänne samoja kuvia eri kuvakulmista ainiaan. Olen löytänyt kotini sydämestäni ja ainaiselle ulkoiselle muutokselle kotona ei ole tarvetta. Jos teitä kiinnostaa tietää enemmän, mistä on kyse niin löydätte kaiken olennaisen täältä: TÄÄLTÄ

Kiitos, että olette hengessä mukana ja kiitos uusille lukijoille sekä fb-tykkääjille. Olette mahtavia!Namaste.2 kommenttia :

 1. Voi sulla on niin kaunis blogi, että oikein ansaitusti tulee kaikki seuraajat ♥ ♥
  Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Elämän rohkeus.
  Se asuu sydämessä!
  Kaunis kuva kesän kukkasista!
  Lempeitä syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista

**♥ Lämmin kiitos ♥**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...